Va multumim pentru accesarea website-ului: http://totalfacelift.ro/ (in continuare denumit „website„) administrat de catre TOTAL FACE LIFT cu sediul in Bucuresti, str. Nerva Traian nr. 1-3, (in continuare denumita „Societate„). Vizitarea, accesarea sau comandarea produselor vizualizate pe website implica acceptarea termenilor si conditiilor („Conditii„) specificate mai jos. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica prezentele „Conditii„, fara o notificare prealabila. In consecinta, recomandam consultarea Conditiilor in cazul fiecarei accesari a site-ului.

OBLIGATIILE DE INREGISTRARE

Pentru a putea achizitiona produse disponibile pe website-ul nostru, este necesar sa introduceti datele dumneavoastra de livrare in formularul electronic disponibil in pagina de comanda. Prin utilizarea website-ului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete. In caz contrar, Societatea isi rezerva dreptul de a bloca accesul in utilizarea site-ului, fara o alta formalitate prealabila.

Societatea nu isi asuma consecintele pentru continutul website-urilor sau paginilor la care se face trimitere sau trimit catre website si va fi exonerata de raspundere pentru orice pierdere sau penalitate generata ca urmare a oricarei conectari la orice locatie de pe orice website la care se face trimitere.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Website-ul, incluzand dar fara a se limita la textul, continutul, aplicatiile software, imaginile, muzica, sunetul, grafica, fotografiile, ilustratiile, fotografiile, denumirile, siglele, marcile inregistrate, marcile de servicii si alte materiale („Continut„), sunt protejate prin drepturi de autor, marci inregistrate si/sau drepturi patentate. Pentru utilizarea Website-ului, utilizatorul declara ca este de acord sa respecte legislatia in vigoare cu privire la dreptul de autor si toate notificarile sau restrictiile suplimentare referitoare la dreptul de autor.

Utilizatorul declara ca este de acord sa informeze Societatea in scris imediat ce are cunostinta despre orice acces neautorizat la Website sau folosirea neautorizata a Website-ului de catre orice parte.

Prin consimtamantul cu privire la aceste Conditii, utilizatorul declara ca nu poate utiliza nicio marca inregistrata sau denumire comerciala a Societatii fara acordul scris exprimat in prealabil de aceasta, renuntand la orice pretentie privind dreptul de proprietate in legatura cu si pentru oricare dintre aceste denumiri si marci.

RESPONSABILITATEA PRIVIND PRODUSELE

Informatiile si indicatiile ce fac parte din Continutul acestui Website sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicale. Va rugam sa nu utilizati informatiile din website in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Societatea nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul website-ului, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Procedura de returnare a produselor se va efectua in conformitate cu dispozitiile Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

PRET SI MODALITATI DE PLATA

Pretul de achizitie specificat pe factura va fi pretul afisat pe website la momentul achizitiei, la care se adauga si costuri de livrare. Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea/ridicarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.

CONDITII DE LIVRARE

Termenul de livrare este cuprins intre 2 si 5 zile lucratoare, incepand cu data preluarii comenzii. Termenul anterior mentionat poate fi modificat din motive independente de vointa Societatii.

Taxele de livrare  sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si sunt urmatoarele:

15 RON pentru toate comenzi mai mici de 239 RON;
– gratuit pentru comenzi mai mari de 239 RON.

Livrarea va fi efectuata de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 1 zi de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 3 sau 7 zile lucratoare.

In situatia in care este necesar sa specificati anumite aspecte individuale cu privire la livrare (ora de livrare, adresa sau puncte de reper), va rugam sa mentionati in formularul de observatii aceste aspecte inainte de finalizarea comenzii. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In situatia in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi notificat in acest sens. In anumite situatii, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator cu acordul dumneavoastra.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau coletului transmis, apartine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.In cazul in care exista obiectiuni intemeiate ale utilizatorului privind calitatea produselor achizitionate notificarea Societatii in termen de 14 zile, produsele vor fi inlocuite cu conditia sa fie insotite de o copie a facturii, ambalajul intact si numar de identificare AWB.

In situatia nerespectarii termenului de livrare de 30 de zile lucratoare de la data plasarii comenzii, utilizatorului i se va returna, in cel mult 14 zile lucratoare conform termenilor legali, suma de bani achitata aferenta costului produsului, dar nu si taxa perceputa pentru serviciul de curierat.

GRESELI DE TIPARIRE

Societatea este exonerata de raspundere in cazul aparitiei oricaror erori de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. In situatia in care pretul produsului sau oricare alte caracteristici ale produsului au fost gresit introduse sau afisate in bazele noastre de date, fapt ce a intarziat livrarea, Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a notifica clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

PRELUCRARE DATE PERSONALE

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati eliminarea datelor din bazele de date electronice.

LITIGII

Prin utilizarea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe website-ul nostru, utilizatorul declara ca a luat la cunostinta faptul ca prezentele Conditii, precum si orice eventuala disputa de orice natura care ar putea aparea intre utilizator si Societate sunt guvernate de legislatia din Romania. Orice conflict va putea fi solutionat initial pe cale amiabila in minimum 30 de zile calendaristice. In situatia in care nu este posibila o solutionare a diferendelor pe cale amiabila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legislatia in vigoare.